To forum jest poświęcone sojuszowi Krush Karrok
Pogadaj z nim poproś by nie atakował bo i tak nie łapie floty czasem to pomaga ale jak nie przestanie to będzie trzeba napisać do kogoś na freedomordead by sie nim za joł.
a przy okazie wklej skonwertowany raport wojenny byśmy wiedzieli dokładnie czym atakuje i z kim mamy wojować
PS. podaj jego nick i koordynaty tak na wszelki wypadek
Członek Rady
hehe ja go znam ze mna tez wojowal ja jestem o jakies 60 ukladow slonecznych od tego typka... ale zadko mam tam swoja flote a to jest jego tylko kolonia i tez wszystkiego tam niema fajne by bylo jak bys znalaz jego matkie i mi podal moze cos da sie zrobic..
pozdrawiam
Administrator
wlasnie szukam nowego miejsca do osiedlenia
milo jest na 13 122 04
napisz mi czy jest tam jeszcze ktos ciekawy powyzej 20k punktow bo jutro zmienie strefe ataku i tylko takich bede mogla atakowac
jezeli tak to moze we wtorek sie tam przeniose
Członek Rady
ja na 13:197:07 a tak ogulnie to niema zabardzo co farmic ;/
Administrator
coraz ciezej znalesc dobra farme
Członek Rady
mi sie udalo ale niemialem reckow zeby pozberac prawe po 3m wszystkiego ;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/; wstyd mi!!!
PS. ja ci dam dobra farme------ SOLO997
Administrator
tzn sie jest trochu ich tuttaj koło mnie jest taki jeden o tej ilosvci punktów póżniej własnie ten milo a jego planeta matka to podejrzewam ze to 13:122:04 jego nick to a_milo, później jest taki zielon na 13:115:08 no i napewno ktos jeszcze taki sie znajdzie Pozdro
Administrator
no to wytrzymaj jeszcze kilka dni a pewnie sie tam wybiore
Ostatnio edytowany przez marzenka.misia (2008-05-24 17:11:07)