Krush Karrok

To forum jest poświęcone sojuszowi Krush Karrok

#16 2008-04-04 09:11:14

Peleleta

Administrator

5214547
Punktów :   

Re: Ewmarko??????????? moze pakt????????

wybacz ale nasze raporty są po nic nie potrzebne a po drugi miałeś załatwić pakt a pomysł z ucieczką i zakładaniem nowego sojuszu jest czystym tchórzostwem i brakiem odwagi a każdy kto uważa go za dobre rozwiązanie jet w błędzie bo co za różnic jak sie nazywamy i ile soji założymy to nasze koordynacie sie nie zmienią wiec wystarczy aby zobaczyć do jakiegokolwiek  soje należymy czyli jak sie nazywamy abo znowu wypowiedzieć nam wojnę z tym że zostaniemy dodatkowo okrzyknięci tchórzami.

#17 2008-04-04 12:34:58

freedomordead

Członek Rady

1342727
Punktów :   

ja tchuzem niejestem i nik mnie tak nieokrzyknie poprostu staram sie znales jakies rozwiazane zeby nasz sojusz przetrwal..... porostu szukam rozwiazania zeby przetwrac te wszystkie czarne dni jezeli opcia ukryca na jakis czas odpada z opci ja zostaje z toba i zawsze bede za toba i bede bronil naszego sojuszu
KRUSH KARROK to my

nigdy nieuciekaj zawsze atakuj

#18 2008-04-04 13:05:07

flatron96

Członek

Punktów :   

ja jestem jak najbardziej za paktem z Ewmarko

#19 2008-04-04 15:25:30

Peleleta

Administrator

5214547
Punktów :   

flatron96 masz rację najlepszy był by po prostu pakt.

freedomordead dzięki za wsparcie nie wiem jak by to wszystko wyglądało gdyby nie ty

i przepraszam jeśli ktoś poczuł sie urażony moim wcześniejszym postem nie zamierzałem obrażać nikogo po prostu wyraziłem swoje zdanie

#20 2008-04-04 17:48:15

Rafael van der Seetygrys

Członek Rady

Punktów :   

Mam w takim razie zasadnicze dla mnie pytania:
1. Mamy wojnę czy nie?
2. Jeśli ją mamy, to prowadzimy jakiekolwiek wspólne działania , czy każdy działa  we własnym zakresie?
3. Czy ktokolwiek ma jakiś plan wybiegający w przyszłość dalej niż 12 godzin? (Nie pytam ze złośliwości tylko w trosce o żywotne interesy sojuszu).
4. Czy istnieje jednolita  strategia działania naszego sojuszu?

You'll never drink alone

#21 2008-04-04 19:39:43

freedomordead

Członek Rady

1342727
Punktów :   

a wiec ja dogadalem sie z zarzadem GOT ze niebeda nas atakowac i przepraszaja za jednorazowy atak mowia ze wiecej to sie niepowtorzy a jezeli by ktos atakowal to odrazu mam przesrana i odaje surke za straty ale ja jestem tylko dyplomata sojuszu a peleleta musi zaakceptowac lub odzucic.... a wiedz dowiesz sie tego jak on odpisze na posta a co pytania 2, 3 i 4 to odpowiem prosto jezeli wojana naprawde bedzie to bedziemy starac sie atakowac w grupkach po 2 moze 3 osoby w grupce niszczycie jednego i wskakujecie na drugiego (a jezeli chodzi o glownego stratega to niby jest ale nigdy z nim niegadalem i jest slaby zapytam sie peleleta i wlochaczza to moze wyznaczymy kogos nowego)

aha PS. jak ktos jeszcze niezauwazyl to powiadamiam mamy nie pakt ale przymieze z ewmarko mysle ze tu temat mozna zakaczyc

Ostatnio edytowany przez freedomordead (2008-04-04 19:41:57)

nigdy nieuciekaj zawsze atakuj

#22 2008-04-04 21:39:19

Peleleta

Administrator

5214547
Punktów :   

Solo997 napisał:

1. Mamy wojnę czy nie?
2. Jeśli ją mamy, to prowadzimy jakiekolwiek wspólne działania , czy każdy działa  we własnym zakresie?
3. Czy ktokolwiek ma jakiś plan wybiegający w przyszłość dalej niż 12 godzin? (Nie pytam ze złośliwości tylko w trosce o żywotne interesy sojuszu).
4. Czy istnieje jednolita  strategia działania naszego sojuszu?

1. Ciężko powiedzieć jednoznacznie wona jest wypowiedziana ale cały czas trwają próby załagodzenia sprawy na razie nie atakujcie nikogo od nich i cały czas róbcie sf

2. Mamy wspólne działanie nie działamy to znaczy nie atakujemy i cały czas robimy sf

3. Ja mam zamierzam cieszyć sie grą przez dłuży czas a na serio raczej każdy ma te same założenia aby sie rozwijać i budować flotę. A reszta to prywatne szczegóły

4. Na razie nie jest sprecyzowana ale jako nowy strateg masz prawo ja stworzyć potem z resztą zarządu ja przerobimy i opublikujemy

#23 2008-04-04 21:50:17

Rafael van der Seetygrys

Członek Rady

Punktów :   

Chyba Wodzu połączyłeś dwie osoby w jedność :mnie ( Rafaela van der See) oraz Solo997
Gratuluję  Solo997 mianowania na funkcję Szamana Ognia

You'll never drink alone

Stopka forum

RSS