To forum jest poświęcone sojuszowi Krush Karrok
Członek Rady
Coś mnie naszło i sprawdziłem.....
Tylko cztery osoby z naszego soja mają floty w top 1500.
Najwyżej sklasyfikowana osoba jest około osiemsetna.
Nie będę wymieniał po imieniu Tych osób, niech każdy sam sprawdzi.
Gdzie są floty pozostałych?
Administrator
ja odpowiem krotko i na temat staram sie rozbudowywac jak moge ale wstepujac do sojuszu tydzien temu mialam flote na poziomie zerowym bo jeden z bylych czlonkow zniszczyl mnie doszczetnie jak jeszcze nie nalezalam do Kuh
Ostatnio edytowany przez marzenka.misia (2008-04-12 22:13:40)
Członek Rady
Usłyszałem od Ciebie to co jest najważniejsze "...staram sie rozbudowywać jak mogę...".
Nie mam do nikogo pretensji jeśli ma małą flotę , ale chciałbym dać bodziec do intensywnego rozwoju naszych flot,
gdyż siła militarna jest wyznacznikiem, na ile możemy realizować własną politykę.
Zgadzam sie flota jest istotna ale nie do końca istnieje pewny sposób gry żmudny i długo terminowy w którym flota nie odgrywa istotnej roli lecz to nie ważne liczy sie to że obecnie każdy buduje a przynajmniej powinien budować flotę jak może najszybciej
Administrator
Moim zdaniem powinnismy zadbac o dobra flotę poniewaz w przypadku ataku na kogokolwiek z sojuszu nie bedziemy w stanie nic zrobic poza ewentualna pomoca materialna, a to na dluzsza mete nic nie da jezeli ataki beda sie powtarzaly
Członek Rady
a pytanko czy ktos po was jezdzi moge pomuc!!! pomoc bedzie polegala na ataku waszego przeciwnika