To forum jest poświęcone sojuszowi Krush Karrok
Dziś dostałem taką wiadomość
Witam was. chcialem sie spytac czy nie bylibyscie zainteresowani polaczeniem sie klanow w 1 wiekszy, silniejszy?? Im na s bedzie wiecej w sojuszy tym latwiej bedzie sobie pomagac zarowno pod wzgledem surowcow jak i chronic sie przed agresja innych graczy, klanow. prosze o odp i z gory dziekuje za nia. Skrot mojego sojuszu to BSE, a lider to GZIZA Pozdrawiam Maverick
Osobiście jestem tylko za opcją oni do nas ale jest ich tak wiele że raczej to odpada ale mimo to proszę wszystkich o wypowiedź
Członek Rady
Sojusz na takim samym poziomie jak my (taka sama średnia pts na gracza), tylko dużo liczebniejszy.
Moim zdaniem "rozwodnimy" się w tak licznym sojuszu. Zawrzyjmy przymierze.
w sumie fakt nie gdy nie lubiłem masówek ale nadal czekam na opinie reszty sojuszników mimo że osobiście jestem na nie. (pomimo że jak by przyszło paru silniejszych to by nam mogło pomóc)
Administrator
Ja tez jestem przeciwna fuzji w malym sojuszu kazdy moze sie wypowiedziec i bedzie to brane pod uwage w duzym raczej zaczna sie liczyc glosy tylko najsilniejszych. Poza tym watpie zeby oni zechcieli sie wcielic do nas a jezeli my wstapimy do nich to stracimy niezaleznosc i mozliwosc decydowania.
Ps a poza tym oni nadal maja przymierze z VI
ja osobiscie nie zgadzam sie na taka fuzje poniewaz jak pisaecie jest ich wiecej i jesli mielibysmy cos rozwazac razem jakis problem to oni nas by połkneli i nasze głosy by sie nie liczyły i wogóle nie lubie ja jest nas za duzo wole tak jak jest teraz :)mamy pare osób silnych jestesmy na dobrym miejscu pod wzgledem puntów wiec nie robiłbym zadnej fuzji oczywiscie sa tez dobre aspekty np:wieksza siła wiecej sprzymierzenców itp ale moim zdaniem nie jest nam to wogóle potrzebne jak narazie to ilu nas jest to w zupełnosci wystraczy
Mój głos Jest na NIE
Pozdrawiam
Członek Rady
Ja niestety sie niewypowiem na ten temat bo i tak nieuzacie mego slowa....
Kiedys mialem glos w tym soju ale teraz jestem tylko przyjacielem soja.....
pozdrowka byly dyplomata
Członek Rady
Drogi freedomordeadzie jak najbardziej na miejscu będzie Twoja wypowiedź.
To że Twojej wypowiedzi nie policzymy przy głosowaniu nie oznacza ,iż mamy nie skorzystać z Twoich rad.
Członek
jestem przeciwny połączeniu z nimi, nie ma sensu zwiękaszać soja o taką dużą ilość osób
mogą z tego być tylko same problemy.
Członek Rady
Dziekuje za uznane dla Rafael van der Seetygrys
a wiec kruciutko na ten temat wielkie NIE.... Chodz moglibysce sie dogadac z kilkoma silniejszymi graczami zeby to oni do was przeszli.....
pozdrawiam
Członek Rady
I to jest prawdziwa, dobra rada przyjaciela