To forum jest po¶wiêcone sojuszowi Krush Karrok
Cz³onek Rady
Karzdy zna dobrze gracza EWMARKO atakowal peleleta i staralismy sie go atakowac ale byl chtrzejszy i lepszy niz my a wiec proponuje z nim jakis pakt o nieagresie ale to niejest decyzja tylko moja ale calego sojuszu a szczegulne naszego wodza peleleta
Ps ten ewmatko bardzo sie nudzi i atakuje kazdego kogo sobie upatrzy lub ktos mu podzuci mysle ze byl by z niego dobry wojownik dla naszego soja
Nowy u¿ytkownik
Witam Panowie
Je¿eli chodzi o ewmarko jest bardzo dobrym wojownikiem
Jestem za tym by wci±gn±æ go do naszego sojuszu ale pamiêtajcie ¿e kij ma dwa koñce
mo¿e nam narobiæ troszkê zamieszania skoro jest taki porywczy
Pozdrawiam
Rafaelloszczecin
Cz³onek Rady
"...skoro nie mo¿esz kogo¶ pokonaæ, przy³±cz siê do niego..."
Cz³onek Rady
no do soja to go niewcigniemy bo on ma swoj bardzo poterzny ale mozna z nim pakt podpisac i chociaz by nas nieatakowal a czasmi jakas padline by mu sie podzucilo i tez byl by szczesliwy
Pozdrawiam
Cz³onek Rady
spoko ale jeszcze nic niepisz bo niemamy najwazniejszej decyzi naszego wodza
ale jak juz wszystko uzgodnimy to jest twoj
Cz³onek
jestem za, lepiej mieæ go po swojej stronie
je¶li o mnie chodzi to oczywiste ¿e nie mam nic przeciwko paktom z kimkolwiek a zw³aszcza jak jest silniejszy tylko ze w±tpiê czy sie zgodzi skoro sie nudzi i chce atakowaæ dla rozrywki to poco ma traciæ przyjemno¶æ podpisuj± pakt który mu zabroni atakowaæ. Ale mimo tego dobrym pomys³em jest próba podpisania zawieszenia broni. Solo jak chcesz sprobowaæ to proszê bardzo sprawa paktu z Akademi± Nowej Sparty nale¿y do siebie powodzenia
WItam...
gadalem z ewmarko pwoiedzialem mu ze mamy wojne z gothic 3 ale to zanim dowpiedzialem sie ze juz jej nie mamy ...
NO ale poraz kolejny evmarko pokazal ze ma glowe na karku wrazie wojny wymyslil taka opcje...
Ca³y czas my¶lê o Was - czytaj Waszej wojnie - z Gothic III.
I tak wymy¶li³em tylko nie wiem czy siê da:
1. Odchodzisz z sojuszu i wojna Ciebie nie dotyczy.
2. Likwidujecie obecny sojusz, zak³adacie inny pod inn± nazw± i do niego przystêpujecie. Jeste¶cie dalej razem tylko pod inn± nazw±.
3. Walczycie z sojuszem z top10
dobry jest...
ma glowe..
Paletta podaj mi dokladne namiary i godziny walki co do sekundy kiedy cie zaatakowali z tego klanu , i ty tez freedomhead to wazne.....
Evmarko chce bo cos planuje , nie wiem do czego mu to potrzebne ale chce nam pomoc....A jak on cos kombinuej to z glowa...
Cz³onek Rady
Z tego co sie dowiedzialem Gothic 3 zlamal wszelkie zasady nawed niedotrzymal czasu ostrzegawczego wojny i jednak niezamiezaja nas zostawic w spokoju czyli jest wojna!!!!!!
Cz³onek Rady
ja juz nic niekumam pojebane to wszystko sie robi